Kuře na másle s medem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kuře ponecháme vcelku, osolíme a opepříme zevnitř i zvenku. Potřeme máslem a pečeme (podléváme vodu) necelou hodinu na cca 180°C. Na poslední čtvrthodinu pečení kuře obrátíme. Citrónovou kůru nakrájíme na kostičky a smícháme s medem. Téměř upečené...
kuře na medu už jsem dělala a byla to dobrota
že mňam, to može byt fakt dobré, len mi chýba citrón… ale dokúpime a možeme varit..
Zajímavé spetření klasického pečeného kuřete. Díky za recept.
Kuře jsem jsem již vyzkoušela a můžu jen vřele doporučit, je to dobrůtka 🙂
Kuřátko miá po medu pěknou kůrku a je to moc dobré,podáváme s kaší bramborovou
Také dělám a je to opravdu dobrota.
Kuře peču vždycky na klasický způsob, ale proč nezkusit něco nového. Může to být dobré 🙂
tento recept je velice dobrý .Dělám ho velmi ráda a chutná celé rodině
s medem. Kuře mám ráda na jakýkoliv způsob. S medem je mé oblíbené
takto připravené kuře jsem ještě nedělala, možná to zkusím
Takové kuře peče moje kamarádka, ale nedává tam ten citron. Kůrčička je opravdu vynikající 🙂
ta citronová kůra a med vypadají skvěle , možná to zkusím
Velmi zajímavý a taky moc chutný recept.
Zajimavý recept – může to být docela dobrý.