kruti-stehno_1.jpg

Krůtí stehno na sušených bylinkách

Drůbež (i jiné než krůtí stehno) omyjeme a osušíme. Vložíme do pekáče, zalijeme bílým vínem. Posypeme tužebníkem tlučeným v hmoždíři a přiložíme pár snítek sušeného řebříčku. Přidáme kousek másla, dle chuti osolíme hrubou mořskou solí. Přiklopíme a pečeme. Čím je nižší teplota a delší čas...

Diskuze

4 komentáře

    r
    renda4141

    Krutí maso s bylinkami mám moc rada, výborná kombinace

    l
    ladouch

    Krůti maso je moc dobré a zdravé.

    l
    lucik21

    Krůtí stehno na sušených bylinkách vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Krůtí stehno na sušených bylinkách je jistě lahůdka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist