Krůtí stehna se slaninou a zeleninou

Slaninu nakrájíme na proužky. Krůtí stehna potřeme olejem. Na dno pekáče rozložíme slaninu, na kterou poklademe stehna. Pečeme v horké troubě za občasného podlévání vývarem, dokud krůtí stehna nezrůžoví. Asi 10 minut před dokončením, vložíme do vypečené šťávy mraženou zeleninu,...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jenetka

    Super recept, my děláme také něco podobného, akorát nepoužíváme mraženou zeleninu, ale vyzkoušíme tuto verzi.

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborný recept na úžasné a dobré jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to naprosto dokonale – zdravé a dietní jídlo !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist