Krůtí stehna se slaninou a zeleninou

Slaninu nakrájíme na proužky. Krůtí stehna potřeme olejem. Na dno pekáče rozložíme slaninu, na kterou poklademe stehna. Pečeme v horké troubě za občasného podlévání vývarem, dokud krůtí stehna nezrůžoví. Asi 10 minut před dokončením, vložíme do vypečené šťávy mraženou zeleninu,...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jenetka

    Super recept, my děláme také něco podobného, akorát nepoužíváme mraženou zeleninu, ale vyzkoušíme tuto verzi.

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborný recept na úžasné a dobré jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to naprosto dokonale – zdravé a dietní jídlo !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist