kruti-gulas-352x198.jpg

Krůtí s feferonkou

Krůtí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Z paprik a 2 feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk a cibule na něm orestujeme. Jakmile zesklovatí, přidáme maso a také orestujeme. Když se „zatáhne“, přidáme sůl,...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Krůtí guláš som ešte nevarila, ale môže byť dietnejší a zdravší.

    g
    glady

    Krůtí maso je vhodné na různé úpravy. Guláš ? proč ne…

    l
    lucik21

    krůtí máme radši než kuřecí, guláš jsem ještě nedělala

    e
    Elisa19

    Bohužel krútu jako takovou vůbec nekupuji ani z ní nevařím,i když nevypadá to špatně.

    m
    martinnatr

    krůtí maso je zdravé, super

    b
    Bobina1

    Krůtí guláš bude jistě dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist