Krůtí s feferonkou
Krůtí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Z paprik a 2 feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk a cibule na něm orestujeme. Jakmile zesklovatí, přidáme maso a také orestujeme. Když se „zatáhne“, přidáme sůl,...
Krůtí guláš som ešte nevarila, ale môže byť dietnejší a zdravší.
Krůtí maso je vhodné na různé úpravy. Guláš ? proč ne…
krůtí máme radši než kuřecí, guláš jsem ještě nedělala
Bohužel krútu jako takovou vůbec nekupuji ani z ní nevařím,i když nevypadá to špatně.
krůtí maso je zdravé, super
Krůtí guláš bude jistě dobrota.