kruti-gulas.jpg

Krůtí s feferonkou

Krůtí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Z paprik a 2 feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk a cibule na něm orestujeme. Jakmile zesklovatí, přidáme maso a také orestujeme. Když se „zatáhne“, přidáme sůl,...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Krůtí guláš som ešte nevarila, ale môže byť dietnejší a zdravší.

    g
    glady

    Krůtí maso je vhodné na různé úpravy. Guláš ? proč ne…

    l
    lucik21

    krůtí máme radši než kuřecí, guláš jsem ještě nedělala

    e
    Elisa19

    Bohužel krútu jako takovou vůbec nekupuji ani z ní nevařím,i když nevypadá to špatně.

    m
    martinnatr

    krůtí maso je zdravé, super

    b
    Bobina1

    Krůtí guláš bude jistě dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist