krupava-syrova-rajcatka.jpg

Křupavá sýrová rajčátka

Rajčata omyjeme a odkrojíme jim vršky. Dužinu opatrně vydlabeme a smícháme s čerstvým sýrem. Přidáme jemně nastrouhaný Jadel a celer, dobře promícháme a naplníme touto směsí vydlabaná rajčata. Do každého rajčete zapíchneme slanou tyčinku a ozdobíme petrželkou.

Diskuze

6 komentářů

    b
    Božena Brázdilová

    Křupavá sýrová rajčátka – některé ingredience bych upravila.

    r
    renda4141

    Skvělý a přitom snadný recept, dělávám ráda.

    nova2

    Jednoduchá příprava a zajímavé složení ingrediencí,.

    j
    Jana Čipková

    KŘUPAVÁ SÝROVÁ RAJČÁTKA vypadajú dobre, len ja nemám rada zeler.

    l
    Ludmila Šantrůčková

    Vypadá to dobře, já bych klidně vynechala Jadel, je moc slaný. Myslím, že by to bylo dobré i jen s čerstvým sýrem.

    s
    stana1

    Křupavá sýrová rajčátka vypadají dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist