Krkovička s rozmarýnem a česnekem

Krkovici rozřízneme na dvě části, z každého kousku vytvoříme váleček a svážeme jej. Osolíme, opepříme a opečeme na části sádla dozlatova. Poté společně se stroužky česneku a větvičkami rozmarýnu vložíme do pekáčku s rozehřátým sádlem. Maso musí být zcela ponořené v sádle. Necháme 4 až...

Diskuze

7 komentářů

    m
    Majuskaa

    Príma nápad, rozmarýn používám hodně na pěčení masa, a je to dobrota, mňam.

    x
    xxkouckaxx

    Česneková krkovička s rozmarýnem – rozmarýn jsem ještě nepoužila

    x
    xxkouckaxx

    přiznám se , že si tu chuť dost dobře neumím představit – nebude to strašně mastné ?

    k
    karkulkaa

    to vubec není složité, musím vyzkoušet. Dekuji za recept

    a
    aknela11

    recept mne velmi zaujal. Bude to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist