Krkovička s houbami a chilli

Na pánvičce osmažíme do zlatova cibuli na jemno nakrájenou. Pak přiložíme maso a dvě minutky necháme smažit, aby se zatáhlo. Po dvou minutách maso dáme na talíř a do cibulky přidáme 2 čajové lžíce hořčice a důkladně promícháme. Přilejeme sklénku vody, podle toho...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Prase v blátě – tak tomu říkám opravdu originální název

    z
    zdenkar

    nádherný název pro takovou dobrotu, po jídle doporučuji kvalitní, nejlépe čepované pivko

    v
    viwi

    to by nemuselo být špatné, díky za tip

    r
    roupicek1

    myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí

    e
    evik56

    Máme rádi ostrá jídla,připomíná to ostřejší guláš,takže není problém tento recept vyzkoušet

    b
    bajam

    teda to je název 😀 ostrá jídla miluje manžel, určitě zkusím, jen musím první sehnat to koření, neznám 😀

    l
    ladouch

    Název je rozhodně zajímavý, ale bude to určitě moc dobré.

    j
    jijina

    až na ten název vypadá recept docela chutně

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist