Krkovička s houbami a chilli
Na pánvičce osmažíme do zlatova cibuli na jemno nakrájenou. Pak přiložíme maso a dvě minutky necháme smažit, aby se zatáhlo. Po dvou minutách maso dáme na talíř a do cibulky přidáme 2 čajové lžíce hořčice a důkladně promícháme. Přilejeme sklénku vody, podle toho...
Prase v blátě – tak tomu říkám opravdu originální název
nádherný název pro takovou dobrotu, po jídle doporučuji kvalitní, nejlépe čepované pivko
to by nemuselo být špatné, díky za tip
myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí
Máme rádi ostrá jídla,připomíná to ostřejší guláš,takže není problém tento recept vyzkoušet
teda to je název 😀 ostrá jídla miluje manžel, určitě zkusím, jen musím první sehnat to koření, neznám 😀
Název je rozhodně zajímavý, ale bude to určitě moc dobré.
až na ten název vypadá recept docela chutně