Králík po francouzsku se šípky a zeleninou

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Do kastrolku dáme nakrájenou zeleninu (petržel, mrkev, celer, cibuli), každého lžíci, a necháme na másle zarůžovět. Spařené a osolené králičí maso (spařením pozbude nepříjemné chuti) vložíme na zeleninu a pomalu asi 1 hodinu dusíme. Když...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Králik má zdravé a ľahko stráviteľné mäso.

    m
    martinnatr

    králíka mám ráda na všechny způsoby

    x
    xxkouckaxx

    pro hosty upečeme z máslového těsta paštičky – ty klidně i pro nás !

    h
    helenadon

    zajímavý králík se šípky, nedovedu si představit chuť

    x
    xxkotaskovaxx

    tak to já bych chtěla být Vaše návštěva – pitivo dodám !!!

    j
    jijina

    králíka bych mohla často, recept se mi líbí

    x
    xxkouckaxx

    nechala bych se na něj pozvat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist