koprivova-polevka-se-slaninou-a-syrem-352x198.jpg

Kopřivová polévka se slaninou a sýrem

Slaninu nakrájejte na malé kostičky a nechte ji zpěnit na másle. Když zežloutne, zaprašte ji moukou a za stálého míchání osmahněte. Jíšku zalijte vývarem, prošlehejte a provařte. Přidejte očištěné a najemno nasekané kopřivy a vařte 15 minut. Polévku ochuťte solí, pepřem a zjemněte zakysanou smetanou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist