karbanatky_1.jpg

Karbanátky z brambor a zelí

Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé je oloupeme a nastrouháme. Nadrobno nakrájené zelí osmažíme na lžíci oleje a přidáme k bramborám. Do směsi přidáme dvě vejce, pepř, kmín, sůl a dobře promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance. Karbanátky smažíme v rozpáleném...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Karbonátky by mi asi nechutili.

    monhartka@seznam.cz

    Zkusíme

    b
    Božena Brázdilová

    Karbanátky z brambor a zelí to by mne nenapadlo.

    Stanislava Nováková

    Karbanátky bez masa to není ono.

    r
    renda4141

    Miluji karbanátky, a tento recept vypadá lákavě.

    l
    ladouch

    Já mám raději také s masem, ale může to být zajímavá chuť.

    s
    Stanislav Brázdil

    Karbanátky z brambor a zelí – chybí mě tam maso.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist