Kapucínský guláš s protlakem

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, maso nakrájíme na kostky. V kastrolu rozpálíme dvě lžíce oleje a osmahneme na něm cibuli. Přidáme papriku a zpěníme ji.  Na tomto základě opečeme maso nakrájené na kostky a potom podlijeme trochu vodou. Osolíme, přidáme drcený kmín, prolisovaný...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí masíčko, česnek a houby – na tom se snad nedá nic zkazit !

    k
    krockovapavla

    Velmi ponurný název, ale výborný gulášek.

    x
    xxkouckaxx

    název je dost zajímavý a vypadá to na velkou dobrotu

    j
    josef7777

    Kapucínský guláš vyzkousim, gulase mam rad.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist