kapr-s-parmazanem-352x198.jpg

Kapr s parmazánem a petrželkou

Filety kapra omyjeme, osušíme, potřeme rozpuštěným máslem a necháme v chladu 15 minut rozležet. pak rybu osolíme, opepříme a v teflonové pánvi opečeme po obou stranách dozlatova. Ryby urovnáme do zapékací misky, posypeme parmazánem a v troubě při 200 °C krátce zapečeme. Sypeme petrželkou. Podáváme s opečenými bramborami. Foto...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist