Kachna na medu a víně

Očištěnou kachnu osolíme (sůl důkladně vetřeme do masa), ochutíme kmínem a přelijeme medem. Vložíme do pekáče, podlijeme červeným vínem, vodou a necháme nejlépe přes noc odležet. Vložíme do trouby a pečeme na 200 °C cca 20 minut, poté přiklopíme a pečeme asi 2 hodiny...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kachna na medu a víně – na tu bych se nechala pozvat !

    k
    krockovapavla

    Kachna na medu a na víně je prostě moc dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tak tohle se moc líbí i mně a to kachnu moc nemusím !

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tak tohle se moc líbí i mně a to kachnu moc nemusím !

    a
    aknela11

    máme tak 2x do roka. Určitě vyzkouším bude změna

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist