profimedia-0014117081-352x198.jpg

Kachna na divoko

Omytou a osušenou kachnu protáhneme slaninou a osolíme. Na másle usmažíme cibuli v pekáči, zalijeme vodou, přidáme koření, vložíme kachnu, přikryjeme a v troubě dusíme doměkka. Kachnu vyjmeme, naporcujeme. Do šťávy přilijeme trochu vývaru, víno zahuštěné moukou povaříme. Porce kachny přelijeme přecezenou omáčkou. Podáváme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist