chlebanky.jpg

Jogurtové chlebánky s medem

Zpracujeme těsto a necháme vykynout. Potom tvarujeme bulky a necháme ještě chvíli kynout pod utěrkou. Každou nařízneme do kříže, potřeme vajíčkem rozšlehaným s vodou a posypeme dle chuti sezamovým semínkem, kmínem, vločkami a hrubou solí. Pečeme na 210 °C asi 20 minut.

Diskuze

7 komentářů

    z
    Zuzana2403

    Na fotce vypadají luxusně, určitě se dají udělat i z jednoho druhu mouky. U nás nemám možnost nakoupit tolik druhů.

    j
    jankac

    Chlebánky – perfektný recept, a istotne tak perfektne aj chutia.

    l
    lidka2

    Poslední dobou peču domácí pečivo docela často. Chlebánky určitě vyzkouším.

    m
    martinnatr

    vypadají krásně, vyzkouším, super

    l
    lucik21

    chlebánky určitě vyzkouším, mám ráda domácí pečivo

    g
    glady

    Vypadají skvěle. Pečivo s přídavkem jogurtu mně vždy baví.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist