jehneci-spiz-352x198.jpg

Jehněčí špíz se slaninou a česnekem

Maso nakrájíme na menší plátky, lehce je naklepeme, opepříme a osolíme. Slaninu a cibuli rovněž pokrájíme na plátky a střídavě je napichujeme na kovovou jehlu nebo špejli. Potom utřeme česnek, přidáme rozmarýn, smícháme s olejem a špíz potřeme. Odložíme do chladna odpočinout. Vložíme pod...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist