Játrová pomazánka

Cibuli osmahneme na oleji,přidáme paštiku a asi 5 minut dusíme.Vmícháme rozkvedlaná vejce,nahrubo nastrouhané okurky a mícháme,dokud vejce nezhousnou.Při podávání ozdobíme pažitkou.

Diskuze

14 komentářů

    j
    jankac

    Játrová pomazánka sa u nás nejedáva.

    x
    xxkouckaxx

    Netradiční pomazánka,která vám ihned zachutná – naši játrovku neradi !

    b
    brontik

    tak to už jsem ochutnala jelikož ji dělávám také je dobrá moc

    l
    ladouch

    Tyto suroviny v kombinaci, to bude určitě mňamka.

    p
    petronela18

    tento receptík vyzerá úžasne, mala by som ho v blízkej dobe skúsit aj ja, teším sa na výsledok!

    j
    Jigr

    my játra doma moc nejíme, takže nic pro nás 🙂

    d
    Daniela76

    Játrová pomázánka mi chutná.Většinou si ji kupujem,ale tenhle recept vypadá dobře.

    z
    Zuzana2403

    Tato pomazánka je dobrá, děláme ji doma často. Někdy se totiž samotná paštika nedá jíst a tímto se vylepší.

    x
    xxkouckaxx

    jen jsem nepochopila jestli se má nechat vychladnout !

    j
    josef7777

    Játrove kombinace pomazánek obcas delavam. Jsou chutne a rychle.

    v
    viwi

    tahle pomazánka vypadá docela zajímavě, ráda jí vyzkouším

    s
    stacyna

    dobry recept,určitě to udělam.Mame radi všechny pomazanky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist