jahodovy-kolac_1-352x198.jpg

Jahodový koláč

Koláčovou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Vejce pořádně ušleháme s cukrem, nejméně 15 minut. Do směsi přidáme mleté mandle, mouku a pomalu přiléváme smetanu. Pečlivě zamícháme. Část jahod vyskládáme na dno formy a přelijeme těstem. Zbytek ovoce poklademe na povrch a dáme péct...

Diskuze

10 komentářů

    s
    Stendy

    Jahodový koláč jsme měli často. Letos se urodilo zase hodně jahod.

    Lenka

    Je možné místo smetany použít mléko?

    e
    Elisa19

    Jahodové dobroty jsou fajn ale raději máme jahody čerstvé.

    m
    martinnatr

    vypadá krásně, škoda, že už je po sezóně jahod

    m
    martinnatr

    vypadá krásně, škoda, že už je po sezóně jahod

    l
    lidka2

    Jahodové dezerty máme rádi, ale koláč dělám radši s jiným ovocem, jahod je tam skoro škoda 🙂

    b
    Bobina1

    Jahody už dozrávají. Měla bych jej vyzkoušet.

    l
    lucik21

    jahodový koláč je moc dobrý, udělám ho určitě znovu

    g
    glady

    Jahodové dezerty zbožňuje celá naše rodina. A tím více pokud jsou z čerstvých jahod.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist