jahodovy-kolac_1.jpg

Jahodový koláč

Koláčovou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Vejce pořádně ušleháme s cukrem, nejméně 15 minut. Do směsi přidáme mleté mandle, mouku a pomalu přiléváme smetanu. Pečlivě zamícháme. Část jahod vyskládáme na dno formy a přelijeme těstem. Zbytek ovoce poklademe na povrch a dáme péct...

Diskuze

10 komentářů

    s
    Stendy

    Jahodový koláč jsme měli často. Letos se urodilo zase hodně jahod.

    Lenka

    Je možné místo smetany použít mléko?

    e
    Elisa19

    Jahodové dobroty jsou fajn ale raději máme jahody čerstvé.

    m
    martinnatr

    vypadá krásně, škoda, že už je po sezóně jahod

    m
    martinnatr

    vypadá krásně, škoda, že už je po sezóně jahod

    l
    lidka2

    Jahodové dezerty máme rádi, ale koláč dělám radši s jiným ovocem, jahod je tam skoro škoda 🙂

    b
    Bobina1

    Jahody už dozrávají. Měla bych jej vyzkoušet.

    l
    lucik21

    jahodový koláč je moc dobrý, udělám ho určitě znovu

    g
    glady

    Jahodové dezerty zbožňuje celá naše rodina. A tím více pokud jsou z čerstvých jahod.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist