Jablkový závin se skořicí
Zpracované suroviny (mouka,tuk,vajíčko,sůl,voda ocet) se musí nechat 2 hodiny doležet. Mezitím připravíme jablka, posypeme cukrem, skořicí, rozinkami a ořechy. Těsto rozdělíme na 3 díly a naplníme ho upravenými jablky. Potřeme vajíčkem. Potom upečeme (půl hodiny při 180 stupních) do zlatova.
Jablkový závin je dobrota,dělávám jej někdy doma.
já se od něj dokáži málokdy odtrhnout – tak to bych na tom byla stejně 🙂 !
Jablkový závin – tohle bych mohla klidně baštit každý den !
jednoduchý a určite bude aj výborný.
Jablkový závin dělávám často. Ke kávičce, nebo i k čaji.
tak to jsem na tom stejně jako autorka receptu – taky bych se neodtrhla
koalce su najoblubenejsie kolace mojej rodiny,takze urcite vyskusam