Jablkový závin se skořicí

Zpracované suroviny (mouka,tuk,vajíčko,sůl,voda ocet) se musí nechat 2 hodiny doležet. Mezitím připravíme jablka, posypeme cukrem, skořicí, rozinkami a ořechy. Těsto rozdělíme na 3 díly a naplníme ho upravenými jablky. Potřeme vajíčkem. Potom upečeme (půl hodiny při 180 stupních) do zlatova.

Diskuze

11 komentářů

    d
    Daniela76

    Jablkový závin je dobrota,dělávám jej někdy doma.

    x
    xxkouckaxx

    já se od něj dokáži málokdy odtrhnout – tak to bych na tom byla stejně 🙂 !

    x
    xxkouckaxx

    Jablkový závin – tohle bych mohla klidně baštit každý den !

    k
    karkulkaa

    jednoduchý a určite bude aj výborný.

    b
    Bobina1

    Jablkový závin dělávám často. Ke kávičce, nebo i k čaji.

    x
    xxkouckaxx

    tak to jsem na tom stejně jako autorka receptu – taky bych se neodtrhla

    a
    adka123

    koalce su najoblubenejsie kolace mojej rodiny,takze urcite vyskusam

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist