Jablečné lívance se skořicí
Žloutky ušleháme s mlékem a cukrem, vmícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme ušlehaný sníh z bílků a oloupaná nastrouhaná jablka. Těsto lijeme na olejem vymazaný lívanečník (nebo pánvičku) a opečeme z obou stran. Hotové lívance posypeme skořicovým cukrem.
Jablečné lívance – ježíši, já tu prohlížím recept po receptu a pěkně tu slintám, vše bych si dala, zvláště tyto lívance, ale protože myslím na své zdraví a na svá kila tak si to musím nechat odpustit.
super zimní moučník, určitě ho udělám
U nás také vítězí klasika, ale nejsou špatné.
Jablečné lívance boli dobré, ale klasické u nás zvíťazili.
Jablečné lívace uvítají především děti. Jablečná pochoutka může chutnat i dospělým.
Myslím, že musí chutnat každému.
jablečné lívance jsem ještě neměla, ale dala bych si
jablečné lívance jsou nestárnoucí klasika
Jablečné lívance určitě moc dobré. Vyzkouším.
Jablečné lívance neznám,ale máme hodně jablek, proč to nevyzkoušet.