jablecne-livance.jpg

Jablečné lívance se skořicí

Žloutky ušleháme s mlékem a cukrem, vmícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme ušlehaný sníh z bílků a oloupaná nastrouhaná jablka. Těsto lijeme na olejem vymazaný lívanečník (nebo pánvičku) a opečeme z obou stran. Hotové lívance posypeme skořicovým cukrem.

Diskuze

10 komentářů

    Viky17

    Jablečné lívance – ježíši, já tu prohlížím recept po receptu a pěkně tu slintám, vše bych si dala, zvláště tyto lívance, ale protože myslím na své zdraví a na svá kila tak si to musím nechat odpustit.

    m
    martinnatr

    super zimní moučník, určitě ho udělám

    l
    ladouch

    U nás také vítězí klasika, ale nejsou špatné.

    j
    jankac

    Jablečné lívance boli dobré, ale klasické u nás zvíťazili.

    v
    viki11

    Jablečné lívace uvítají především děti. Jablečná pochoutka může chutnat i dospělým.

    s
    Stanislav Brázdil

    Myslím, že musí chutnat každému.

    l
    lucik21

    jablečné lívance jsem ještě neměla, ale dala bych si

    g
    glady

    jablečné lívance jsou nestárnoucí klasika

    b
    Bobina1

    Jablečné lívance určitě moc dobré. Vyzkouším.

    e
    Elisa19

    Jablečné lívance neznám,ale máme hodně jablek, proč to nevyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist