Jablečná náplň do buchet

Oloupaná jablka, nastrouháme na hrubém struhadle, podusíme je na másle s přídavkem skořice a s trochou cukru. Když je náplň dostatečně hustá, odstavíme z ohně, vyjmeme skořici a náplň přisladíme podle chuti. Dle potřeby můžeme též přidat trošku citrónové šťávy.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Jablečná náplň do buchet – tak na tomhle by jsme si doma pošušňali !

    x
    xxkouckaxx

    taky je tak dělávám a je to pak opravdu velká dobrota

    z
    Zuzana2403

    Takto připravená jablíčka jsou dobrá na kynutý koláč. Dávám na tvaroh a sypu drobenkou.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist