hraskovy-krem_1.jpg

Hráškový krém s kořeněnými krutony a mátou

Na krutony: 4 plátky veky (bagety), 1 lžička mleté skořice, špetka mletého chilli, 1 lžíce másla Nakrájejte cibuli najemno a oloupanou bramboru na kostičky. V hrnci rozpusťte máslo, přisypte cibulku, zpěňte ji a přihoďte kostičky brambor a ještě chvíli opékejte. Zalijte horkou vodou...

Diskuze

6 komentářů

    l
    liddduska

    To vypadá moc dobře! Díky za svělý tip, krémové polévky miluju a hrášek také, s máto yb to mohla být zajímavá kombinace

    j
    jankac

    Hráškový krém s kořeněnými krutony a mátou mám rada.

    g
    glady

    Hráškový krém mám hodně ráda ať už s krutony nebo bez

    l
    lucik21

    Hráškový krém s kořeněnými krutony vypadá zajímavě

    s
    stana1

    Hráškový krém s kořeněnými krutony a mátou vypadá dobře.

    b
    Bobina1

    Tyto krémové polévky nemám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist