hermelinove-bramborove-smazenky-352x198.jpg

Hermelínové bramborové smaženky

Vychladlé brambory oloupejte, nastrouhejte najemno a smíchejte se žloutkem a moukou, trochu osolte. Uzené maso či salám nakrájejte na malé kostičky a zapracujte je do těsta. Každý hermelín rozkrojte podélně. Těsto vyválejte na pomoučeném vále na plát a vykrájejte kolečka velikosti hermelínu. Vždy mezi...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Hermelínové bramborové smaženky vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist