Haše z dvojího masa s česnekem

Suroviny

hovězí mleté maso
250 g
vepřové mleté maso
250 g
cibule
2 ks
česnek
1 ks
hladká mouka
1 PL
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na hlubší pánev dáme na nakrájenou cibuli maso a opečeme je dozlatova. Přidáme 100  ml vody, česnek a koření a na mírném ohni dusíme. Když je maso hotové, zaprášíme hašé hladkou moukou a ještě chvíli za stálého míchání podusíme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.6.2012 11:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist