Haše z dvojího masa s česnekem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Na hlubší pánev dáme na nakrájenou cibuli maso a opečeme je dozlatova. Přidáme 100 ml vody, česnek a koření a na mírném ohni dusíme. Když je maso hotové, zaprášíme hašé hladkou moukou a ještě chvíli za...
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším
u nás se dělá haše ještě „obyčejnější“ – ze salámu. Takže tohle je dobrá obměna.
je to něco podobného jako sekaná
Haše z dvojího masa – haši mám moc ráda, někdy jsem s ní plnila slané palačinky :-)))
tohle moc nemusím ale každému chutná něco jiného
Haše z dvojího masa – to vůbec nevypadá špatně , bude to dobrota !
Haši hodně dělala moje mamka, ale vždycky byla zapečečná v troubě.
Nějak mne ten recept neupoutal. Zkoušet jej nebudu.
V tomto receptu se smíchávají velmi zajímavé a dobré suroviny.