Haše z dvojího masa s česnekem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Na hlubší pánev dáme na nakrájenou cibuli maso a opečeme je dozlatova. Přidáme 100  ml vody, česnek a koření a na mírném ohni dusíme. Když je maso hotové, zaprášíme hašé hladkou moukou a ještě chvíli za...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším

    l
    lidka2

    u nás se dělá haše ještě „obyčejnější“ – ze salámu. Takže tohle je dobrá obměna.

    h
    helenadon

    je to něco podobného jako sekaná

    Viky17

    Haše z dvojího masa – haši mám moc ráda, někdy jsem s ní plnila slané palačinky :-)))

    p
    Peggy89

    tohle moc nemusím ale každému chutná něco jiného

    x
    xxkouckaxx

    Haše z dvojího masa – to vůbec nevypadá špatně , bude to dobrota !

    l
    ladouch

    Haši hodně dělala moje mamka, ale vždycky byla zapečečná v troubě.

    b
    Bobina1

    Nějak mne ten recept neupoutal. Zkoušet jej nebudu.

    k
    krockovapavla

    V tomto receptu se smíchávají velmi zajímavé a dobré suroviny.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist