Hamburger domácí
Všechno pořádně smícháme a řádně prohněteme. Vypracujeme placičky silné dva až tři centimetry a na grilovacím roštu propečeme z obou stran dozlatova.Přílohy: Čerstvá žemle a zeleninová obloha, tatarka, kečup, hořčice, sýr.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Všechno pořádně smícháme a řádně prohněteme. Vypracujeme placičky silné dva až tři centimetry a na grilovacím roštu propečeme z obou stran dozlatova.Přílohy: Čerstvá žemle a zeleninová obloha, tatarka, kečup, hořčice, sýr.
Dala bych si ho, domácí je nejlepší.
Domácí hamburger je moc dobrý
Hamburger domácí – byl by dobrý.