hamburger-domaci.jpg

Hamburger domácí

Všechno pořádně smícháme a řádně prohněteme. Vypracujeme placičky silné dva až tři centimetry a na grilovacím roštu propečeme z obou stran dozlatova.Přílohy: Čerstvá žemle a zeleninová obloha, tatarka, kečup, hořčice, sýr.

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Dala bych si ho, domácí je nejlepší.

    l
    lucik21

    Domácí hamburger je moc dobrý

    b
    Bobina1

    Hamburger domácí – byl by dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist