Guláš z dvojího masa s rajčaty
Hovězí i vepřové maso pokrájíme na větší kostky. Oloupeme si cibuli a nakrájíme ji na půlkolečka. Očistíme si česnek, zelenou papriku (nakrájíme ji na proužky) a spaříme a oloupeme rajská jablíčka. V kastrolu (nebo v papiňáku) rozpálíme tuk (olej, sádlo), osmažíme na něm cibuli, přidáme...
Výborná inspirace.
na to bych měla chuť, dobrá inspirace
Guláš z dvojího masa vařím pravidelně a všem chutná.
Slovenský guláš z dvojího masa je to naozaj dobrý a osvedčený recept
Slovenský guláš z dvojího masa vypadá dobře, určitě ho vyzkouším
gilášek ten máme u nás rádi na všechny způsoby
Míchané guláše mám moc ráda. Jednak je hotový dřív a chutě mas se vzájemě prolnou.
Slovenský guláš z dvojího masa určitě je moc dobrý.