slovensky-gulas.jpg

Guláš z dvojího masa s rajčaty

Hovězí i vepřové maso pokrájíme na větší kostky. Oloupeme si cibuli a nakrájíme ji na půlkolečka. Očistíme si česnek, zelenou papriku (nakrájíme ji na proužky) a spaříme a oloupeme rajská jablíčka. V kastrolu (nebo v papiňáku) rozpálíme tuk (olej, sádlo), osmažíme na něm cibuli, přidáme...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Výborná inspirace.

    m
    martinnatr

    na to bych měla chuť, dobrá inspirace

    e
    Elisa19

    Guláš z dvojího masa vařím pravidelně a všem chutná.

    j
    jankac

    Slovenský guláš z dvojího masa je to naozaj dobrý a osvedčený recept

    l
    lucik21

    Slovenský guláš z dvojího masa vypadá dobře, určitě ho vyzkouším

    g
    glady

    gilášek ten máme u nás rádi na všechny způsoby

    v
    viki11

    Míchané guláše mám moc ráda. Jednak je hotový dřív a chutě mas se vzájemě prolnou.

    b
    Bobina1

    Slovenský guláš z dvojího masa určitě je moc dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist