Guláš po cikánsku

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Vepřové maso nakrájíme na menší kostičky. Cibuli a slaninu osmažíme na tuku. Přidáme nakrájené maso, zaprášíme paprikou a chilli, na vyšším stupni osmažíme. Pak oheň zmírníme a nyní již jen zvolna dusíme do změknutí. Zahustíme...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    GULÁŠ PO CIKÁNSKU má asi preto taký názov, že je tam iba málo mäsa.

    k
    krockovapavla

    Guláše mám opravdu velmi ráda a všecky recepty s nima, mňam:)

    x
    xxkouckaxx

    Guláš můžu snad na všechny způsoby , tak proč ne i po cikánsku ?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist