grilovane-hrusky.jpg

Grilované hrušky s nivou a medem

Hrušky rozpůlíme, odstraníme jádřinec a pokapeme je rozpuštěným máslem. Každou půlku zabalíme do alobalu a grilujeme z každé strany cca 5 minut. Poté rozbalíme, potřeme máslem a grilujeme ještě asi 3 minuty. Na talíři pak zdobíme nivou, ořechy a pokapame medem.

Diskuze

9 komentářů

    s
    sumka55

    Grilované hrušky zkoušeli jsme tento recept, ale nám nechutnal

    j
    jankac

    Grilované hrušky som ešte nejedla, ale vypadá to veľmi lákavo.

    l
    lucik21

    Grilované hrušky jsem ještě neměla

    Viky17

    Grilované hrušky – vypadají velice zajímavě, ty bych ráda ochutnala, jen se mi nějak v poslední době nedaří sehnat je na podzim.

    l
    ladouch

    Hrušky s nivou jsou opravdu dobrota.

    s
    stana1

    Grilované hrušky – to mě nic neříká.

    l
    lidka2

    Hrušky mám nejradši syrové, ale tenhle recept vypadá dobře – líbí se mi kombinace hrušky s nivou. Určitě to bude dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist