grilovana-zebirka.jpg

Grilovaná žebírka

Ze lžičky oleje, soli, pepře, utřeného česneku, rozmarýnu a několika kapek octa uděláme marinádu. Žebírka marinádou potřeme, zabalíme do alobalu a necháme v ledničce cca 6 hodin uležet. Zbytek octa, oleje a medu promícháme a při grilování žebírka potíráme.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Grilovaná žebírka ja veľmi neobľubujem, ale môj muž ich zbožňuje.

    l
    ladouch

    Je to pochoutka, dělám tošku jinak, ale také moc dobré.

    i
    IVANKA294

    super,jsem masová

    l
    lucik21

    Grilovaná žebírka máme všichni rádi

    l
    lidka2

    Tohle je recept, který miluje celá naše rodina – obzvlášť mužská část. Dělám podobně a je to vděčné jídlo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist