nalev-na-potirani-masa.jpg

Grilovací nálev na potírání masa

Česnek utřeme se solí, nebo rozlisujeme. Všechny ingredience dobře rozmícháme a přidáme česnek. Nálev je vhodné si připravit den před grilováním, pak jej uchováváme v chladu.

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    To je až moc mastné,radši bych tam přidala nějaké ostřejší koření.

    s
    sumka55

    Nálev na potírání masa – taky se mi to nezdá

    g
    glady

    tolik vody a oleje ?????raději zústanu u svého osvědčenéh receptu.

    j
    jankac

    Nálev na potírání masa má v recepte nejako veľa oleja a aj vody.

    l
    lucik21

    Nálev na potírání masa vypadá zajímavě

    l
    lidka2

    Tak nevím, ale není tam chyba? Není toho nálevu nějak moc?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist