Garnely na tymiánu s česnekem

Zmrazené garnely necháme rozmrazit. Na pánvičce necháme rozehřát olej, do kterého vložíme nakrájený (může být i prolisovaný) česnek. Necháme ho trošinku zezlátnout. Pak vložíme garnely, které po každé straně tak minutu opékáme. Rozehřejeme troubu na 160 °C, do které vše vložíme...

Diskuze

2 komentáře

    k
    krockovapavla

    Bohužel tento recept mi také vůbec nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    asi jsem gurmánský ignorant , ale nevím co jsou garnely

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist