Flambované banány

Oloupané banány ze všech stran opečeme na másle, vyndáme a do výpeku nalijeme vodku a zapálíme, po vyhoření přidáme čokoládu a za stálého míchání rozpustíme, potom přidáme oříšky a odstavíme. Na opečený banán nalijeme hotovou směs a ozdobíme šlehačkou.

Diskuze

8 komentářů

    Viky17

    Flambované banány – další luxusní dezert, nevím jestli se do něj pustím, ale ochutnala bych hned a ráda :-)))

    e
    evik56

    Pro děti samozřejmě bez vodky,ale to už potom nebude flambovaný banán.

    x
    xxkouckaxx

    ta varianta bez vodky se mi opravdu líbí – vyzkouším !

    m
    MARCURKA

    Ahoj ladouch, prosím tě, kdy jsi sem vkládal/a tento příspěvek? Jak dlouho to trvalo, než ho schválili? Děkuji za odpověď.

    j
    Jigr

    ovšem, to bude zcela jistě dobrotka!!! 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist