Dušený králík na česneku s petrželkou
Králičí stehna a hřbet rozdělíme na porce, osolíme, opepříme, vložíme do hluboké pánve s rozpáleným olejem, přidáme česnek a pod poklicí zvolna pečeme na mírném plameni. Dle potřeby maso podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, tak přidáme hřebíček, citrónovou šťávu a bez...
Ten hřebíček se mi tam nezdá.
miluju králíka, dala bych si, super
Dušený králík mám rada, ale nemôžem ho pripravovať ja sama, lebo by som ho nebola schopná zjesť.
Králíka máme jen jedno za čas, v obchodě ho kupovat nechci a soukromník dodá jen málokdy.
králíka máme u nás moc rádi, i když ho neděláváme často
Králíka jsem jen ochutnala a nesedl mi
Králíka už jsme velmi dlouho neměli. Mám jej ráda na svíčkovou.