kralik_2.jpg

Dušený králík na česneku s petrželkou

Králičí stehna a hřbet rozdělíme na porce, osolíme, opepříme, vložíme do hluboké pánve s rozpáleným olejem, přidáme česnek a pod poklicí zvolna pečeme na mírném plameni. Dle potřeby maso podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, tak přidáme hřebíček, citrónovou šťávu a bez...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jenetka

    Ten hřebíček se mi tam nezdá.

    m
    martinnatr

    miluju králíka, dala bych si, super

    j
    jankac

    Dušený králík mám rada, ale nemôžem ho pripravovať ja sama, lebo by som ho nebola schopná zjesť.

    l
    ladouch

    Králíka máme jen jedno za čas, v obchodě ho kupovat nechci a soukromník dodá jen málokdy.

    g
    glady

    králíka máme u nás moc rádi, i když ho neděláváme často

    l
    lucik21

    Králíka jsem jen ochutnala a nesedl mi

    b
    Bobina1

    Králíka už jsme velmi dlouho neměli. Mám jej ráda na svíčkovou.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist