Dušení sledi s pórkem a petrželkou

1. Očištěné a omyté sledě vykostíme, osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a odložíme na chladné místo nebo do chladničky na 1 až 2 hodiny. 2. Na rozehřátém oleji zpěníme na kolečka nakrájené očištěné pórky, přidáme odleželé...

Diskuze

2 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    tento recept vypadá naprosto skvěle , musím jej vyzkoušet

    p
    puntik

    být moc dobré, ryby mám všeobecně ráda, ale sledě jsem asi ještě neochutnala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist