Drožďová polévka s pohankou

na rozehřátém oleji necháme rozpustit droždí,zalejeme asi litrem vody přidáme pohanku osolíme , jemně opepříme,přidáme libeček( posekaný), bujon a necháme zhruba 20-30 minut povařit.Nakonec vmícháme rozšlehaná vejce a necháme už jen přejít varem.

Diskuze

8 komentářů

    h
    helenadon

    drožďovou polévku dělám trochu jinak a bez pohanky

    h
    helenadon

    dost často dělám drožďovou polévku, ale bez pohanky

    e
    evik56

    Droždí je zdravé,používám i na pomazánky,polévku brzy uvařím.

    Viky17

    Drožďová polévka s pohankou, proti droždí nic nemám naopak, i polévka z něj mi moc chutná, dohromady s pohankou jsem ještě nezkoušela, dobrý tip.

    x
    xxkouckaxx

    tohle když bývalo ve škole na oběd , tak jsme celá třída svorně prchali bez jídla !

    j
    jijina

    pohanku přidávám do různých polévek a chutná mi a je hlavně zdravá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist