dresink.jpg

Dresink s kari a pažitkou

Zakysanou smetanu promícháme s majonézou, kari kořením a nasekanou pažitkou. Dresink dochutíme pepřem, citrónovou šťávou a solí, promícháme a necháme chvíli v lednici vychladit. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    b
    bobina1

    Kari nemám ráda.

    j
    jankac

    Vyskúšam.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist