stola.jpg

Drážďanská štola s mandlemi

Mouku prosejeme do mísy, uvnitř uděláme důlek a do něho vlijeme kvasnice rozmíchané ve čtyřech polévkových lžících mléka se špetkou cukru. Necháme vykynout. Jakmile kvasnice vzejdou, přidáme zbytek vlažného mléka, cukr, vanilinový cukr, sůl, máslo nastrouhané na vločky a citrónovou kůru....

Diskuze

8 komentářů

    a
    aknelkaw

    Drážďanská štola vypadá skvěle a bude určitě taky skvěle chutnat.K tomu nějaké suché vínečko a je pohoda o Vánocích.

    j
    jankac

    Drážďanská štola vypadá dobre, niečo podobné pečieme aj my, len trochu menej cukru na povrchu.

    v
    viki11

    Dráýďanská štola patří k vánocům. Jen je pro mne hodně sladká, tak ji letos péci nebudu.

    l
    ladouch

    Na štole mě vadá ta velká vrstva cukru, musím jí oškrábat a pak je moc dobrá.

    g
    glady

    konečně snad tu štolu letos upeču

    e
    Elisa19

    Vánoční štolu peče naše babička, zkusím jí přinést tento recept k porovnání.

    l
    lucik21

    Drážďanskou štolu jsem ještě neochutnala, ale vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist