Drábské maso

Maso nakrájejte na menší kostky, přidejte na hrubo nakrájenou cibuli, kopřivy, pórek, pokrájený česnek, osolte, okořeňte, zalijte pivem a olejem. Vše lehce promíchejte a pečlivě zabalte do alobalu. Pečte asi hodinu v troubě nebo v horkém popelu na ohništi.   

Diskuze

5 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkouším a třeba zařadím do našeho jídelníčku.

    g
    glady

    ZAjímavý recept. Určitě vyzkouším, Třeba se ujme i u nás.

    x
    xxkouckaxx

    jako příloha topinky nebo brambory ¨- to by mi chutnalo

    k
    krockovapavla

    Drábské maso je opravdu výborné a chutné.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě , ale na kopřivy si budu muset počkat do léta

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist