Domácí sýr s kmínem
Tvaroh zabalíme do plátýnka a vymačkáme přebytečnou syrovátku. Vidličkou smícháme s mlékem, osolíme a okmínujeme. Naložíme do většího hrnku, zakryjeme plátýnkem, upevníme gumičkou. Během zrání několikrát promícháme.
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Sladkokyselá polévka s kuřecím masem
2 hodiny středně těžké
Výborný kuřecí guláš se smetanou
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
Kuřecí salát s roketou a fenyklem
2 hodiny středně těžké
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Tvaroh zabalíme do plátýnka a vymačkáme přebytečnou syrovátku. Vidličkou smícháme s mlékem, osolíme a okmínujeme. Naložíme do většího hrnku, zakryjeme plátýnkem, upevníme gumičkou. Během zrání několikrát promícháme.
Domácí sýr – už jsem to několikrát četla a asi jej taky zkusím !
tento sýr dělala mopje maminka a nám chutnal
tak s tímhle by se mi asi nechtělo dělat , raději koupím v obchodě
to vypadá velmi zajímavě, určitě domácí sýr vyzkouším
Velmi zajímavé, domácí sýt určitě budemo dobrý za zkoušku to stojí.
Domácí sýr jsem ještě nikdy nedělala,ale receptík ráda vyzkouším.Vypadá dobře.
už jsem dělala domácí jogurt , ale sýr jsem ještě nezkoušela !
sýr- přijde mi to docela jednoduché – vyzkoušíme