Domácí sýr s kmínem

Tvaroh zabalíme do plátýnka a vymačkáme přebytečnou syrovátku. Vidličkou smícháme s mlékem, osolíme a okmínujeme. Naložíme do většího hrnku, zakryjeme plátýnkem, upevníme gumičkou. Během zrání několikrát promícháme.

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Domácí sýr – už jsem to několikrát četla a asi jej taky zkusím !

    h
    helenadon

    tento sýr dělala mopje maminka a nám chutnal

    x
    xxkouckaxx

    tak s tímhle by se mi asi nechtělo dělat , raději koupím v obchodě

    v
    viwi

    to vypadá velmi zajímavě, určitě domácí sýr vyzkouším

    l
    ladouch

    Velmi zajímavé, domácí sýt určitě budemo dobrý za zkoušku to stojí.

    h
    Handale

    Domácí sýr jsem ještě nikdy nedělala,ale receptík ráda vyzkouším.Vypadá dobře.

    x
    xxkotaskovaxx

    už jsem dělala domácí jogurt , ale sýr jsem ještě nezkoušela !

    a
    aknela11

    sýr- přijde mi to docela jednoduché – vyzkoušíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist