domaci-povidla-z-trouby.jpg

Domácí povidla z trouby

Omyté vypeckované švestky pomelte na mlýnku nebo rozmixujte, smíchejte s cukrem podle chuti (my měli švestky hodně zralé a sladké, takže stačilo 300 gramů, ale do méně zralých ho přidejte více) a octem a nechte do druhého dne odpočinout. Švestky krásně pustí barvu...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Domácí povidla z trouby robievam tiež v hrnci, v rúre som ich ešte nerobila.

    l
    lucik21

    Domácí povidla z trouby neznám, dělávám je normálně v hrnci

    l
    lucik21

    Domácí povidla z trouby neznám, dělávám je normálně v hrnci

    g
    glady

    domácí povidla dělávám…jsou výborné a hlavně bez éééček

    l
    ladouch

    Ani u nás se letos švestky neurodily.

    b
    Bobina1

    Nemám švestky. Nemohu vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist