Domácí hamburger
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso dáme upéct do trouby asi na 10 minut (lze i na pánvičce). Ke konci přidáme asi na 1 minutu rozříznutou housku. Na housku dáme tatarku a na ní salát, rajče, okurku, na to...
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso dáme upéct do trouby asi na 10 minut (lze i na pánvičce). Ke konci přidáme asi na 1 minutu rozříznutou housku. Na housku dáme tatarku a na ní salát, rajče, okurku, na to...
Jednoduchý recept a výsledkem pořádná dobrá mňamka.
Tohle je opravdu moc dobré ! A docela se i najíte 😉
Domácí je určitě lepší, protože víme, co jíme.
Akorát jsem čekala, že bude zveřejněn recept na výrobu masového hamburgru.
hamburger – dělám hamburgery často – je to veli super recept
Mě ty kupované vůbec nechutnají není nad domácí výrobu.
Už jsme si doma také několikrát dělali vlastní domácí „hambáče“ a musím souhlasit, že jsou mnohem chutnější a také levnější než ty kupované a hlavně sei tam každý dá suroviny, které jsou mu pochuti 🙂
my hamburgery milujeme , kupuji hovězí a děláme si je doma
Já mám opravdu moc ráda velké a hodně dobré hamburgery…