domaci-hamburger.jpg

Domácí hamburger

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso dáme upéct do trouby asi na 10 minut (lze i na pánvičce). Ke konci přidáme asi na 1 minutu rozříznutou housku. Na housku dáme tatarku a na ní salát, rajče, okurku, na to...

Diskuze

11 komentářů

    Stanislava Nováková

    Jednoduchý recept a výsledkem pořádná dobrá mňamka.

    w
    Werushka7

    Tohle je opravdu moc dobré ! A docela se i najíte 😉

    z
    Zuzana2403

    Domácí je určitě lepší, protože víme, co jíme.
    Akorát jsem čekala, že bude zveřejněn recept na výrobu masového hamburgru.

    a
    aknela11

    hamburger – dělám hamburgery často – je to veli super recept

    l
    ladouch

    Mě ty kupované vůbec nechutnají není nad domácí výrobu.

    d
    Daimon

    Už jsme si doma také několikrát dělali vlastní domácí „hambáče“ a musím souhlasit, že jsou mnohem chutnější a také levnější než ty kupované a hlavně sei tam každý dá suroviny, které jsou mu pochuti 🙂

    x
    xxkouckaxx

    my hamburgery milujeme , kupuji hovězí a děláme si je doma

    k
    krockovapavla

    Já mám opravdu moc ráda velké a hodně dobré hamburgery…

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist