chilli-olej.jpg

Domácí chilli olej

Papričky chilli omyjeme a nakrájíme na tenké proužky a zalijeme kvalitním rostlinným olejem na 40 °C. Necháme uležet 4-5 dní v chladnu, pak přecedíme, přelijeme do skleniček a můžeme jej používat. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    já pikantní nemusím, ale pro manžela bych to zkusila

    g
    glady

    Pikantní chilli olej vypadá skvěle. Máme rádi pikantní jídla a různé ochucené oleje.

    d
    Daniela76

    Nejsem milovníkem ostrých jídel,ale nemusí to být špatný,pokud se to nepřežene.

    k
    krockovapavla

    Doma si často dělám takovéto oleje a všelijakých různých příchutí.

    v
    viki11

    Pikantního oleje se nesmí dát příliš moc.

    l
    ladouch

    Také moc nepoužívám pálivé, nemáme to rádi.

    b
    Bobina1

    Nemám ráda příliš ostré, proto bych tento olej neupotřebila.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist