Domácí bílý jogurt
Mléko převaříme a necháme vychladnout, aby bylo vlažné (asi 40 stupňů). Do mléka přidáme kelímek jogurtu, zamícháme, aby byl hezky tuhý, můžeme přidat sušené mléko..ale nemusí být. Nalijeme do skleniček nebo kelímků, a dáme na minimálně 4 hodiny do tepla. Já...
dělám si ho už leta,nejvíce se mi osvědčila activie a nebo selský….vynikající
my ho kdysi dělávali z kondenzovaného mléka a bílého jogurtu
pořád to chci zkusit, tak teď snad
já domácí jpgurt dělám poměrně často, dobrý je z hollandie nebo choceňského
Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.
Jogurty mám moc ráda, ale domácí jsem snad nikdy ani nezkoušela, recept mě hodně zaujal.
Domácí jogurt jsem nikdy doma nedělala.
Nikdy jsem ho nezkoušela, u nás by se nesnědl…
Také jsem ho nikdy nezkoušela, ale určitě udělám.
Už nějakou dobu se chystám vyzkoušet domácí jogurt, tak teď mám o důvod víc se do toho pustit! 🙂
já to dělám tak, že nechám skleničky přes noc v troubě na 40°C 🙂
Zajímavý recept. Jogurty máme rádi. Zkusím.
Zajimavé domácí jogurt vyšel dnes a já už příspěvek psala 21.2.?????
Jogurtu se u nás sní spoustu. Takže se s ním nebudu tahat. Koupím jeden bílý a budu dělat domácí. Vyzkouším.
Domácí jogurt jogurt jsem nikdy doma nedělala.