Dezert inspirovaný řeckou kuchyní s jahodami
1. Předehřejte troubu na 175 °C a připravte si velkou obdélníkovou keramickou zapékací nádobu. Také můžete zapékat a potom hned servírovat v úměrném množství zapékacích jednoporcových misek, tzv. kokotek nebo remekinek (množství vyjde přibližně na 8 – 10 větších remekinek). 2. Jahody omyjte a nechte...
Dezert vypadá moc dobře a sladce.
Jahodový dezert to bude určitě dobrota jahody máme rádi na všem a všude
Dezerty z jahod máme moc rádi.
Jahodový dezert inspirovaný řeckou kuchyní vypadá veľmi lákavo.
Ráda bych to ochutnala, ale jinak já mám nejraději jahody čerstvé.
Ráda bych to ochutnala, ale jinak já mám nejraději jahody čerstvé.
Mmmmm vypadá to dobře, dala bych si alespoň na ochutnání .-)
Jahodový dezert vypadá lákavě
Stačí mi jen tak čerstvé jahody.