recky-jahodovy-dezert_1.jpg

Dezert inspirovaný řeckou kuchyní s jahodami

1. Předehřejte troubu na 175 °C a připravte si velkou obdélníkovou keramickou zapékací nádobu. Také můžete zapékat a potom hned servírovat v úměrném množství zapékacích jednoporcových misek, tzv. kokotek nebo remekinek (množství vyjde přibližně na 8 – 10 větších remekinek). 2. Jahody omyjte a nechte...

Diskuze

9 komentářů

    nova2

    Dezert vypadá moc dobře a sladce.

    s
    sumka55

    Jahodový dezert to bude určitě dobrota jahody máme rádi na všem a všude

    l
    ladouch

    Dezerty z jahod máme moc rádi.

    j
    jankac

    Jahodový dezert inspirovaný řeckou kuchyní vypadá veľmi lákavo.

    l
    lidka2

    Ráda bych to ochutnala, ale jinak já mám nejraději jahody čerstvé.

    l
    lidka2

    Ráda bych to ochutnala, ale jinak já mám nejraději jahody čerstvé.

    p
    patricia077

    Mmmmm vypadá to dobře, dala bych si alespoň na ochutnání .-)

    l
    lucik21

    Jahodový dezert vypadá lákavě

    b
    Bobina1

    Stačí mi jen tak čerstvé jahody.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist