Ďábelské tousty s česnekem a feferonkou
Všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku a povaříme asi 1,5 hodiny aby se odpařila voda. Pak přidáme upečené (před pečením moc nesolit) a umleté maso a ješte trochu povaříme. Dáme trochu vychladnout a plníme do malých skleniček. Sterilizujeme tak 10-15 min.
Ďábelské tousty som ešte nerobila.
výborné též na pečená masa anebo třeba na bramboráku – multifunkční receptík !
máčka je výborná též na pečená masa anebo třeba na bramboráku – tak tomu bych věřila !
Ďábelské tousty – u nás máme ostré jídla moc rádi , zkusím !
Znám a dělávám každý rok. Je to moc dobré.
dábelské tousty také dělám podobný recept
vypadá to zajímavě, určitě někdy vyzkouším
hmmm to musí být dobrota.Někdy musím udělat :-))
Zkusila jsem pro zpestření přidat lehce orestované houbičky z letošního houbaření a myslím si, že dobré.
mám ráda a dělávám je často jsou pálivé ale dobré hodně česneku taky
dělám něco podobného a na dochucení masa je to bomba !