Ďábelské tousty s česnekem a feferonkou

Všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku a povaříme asi 1,5 hodiny aby se odpařila voda. Pak přidáme upečené (před pečením moc nesolit) a umleté maso a ješte trochu povaříme. Dáme trochu vychladnout a plníme do malých skleniček. Sterilizujeme tak 10-15 min.

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Ďábelské tousty som ešte nerobila.

    x
    xxkouckaxx

    výborné též na pečená masa anebo třeba na bramboráku – multifunkční receptík !

    x
    xxkouckaxx

    máčka je výborná též na pečená masa anebo třeba na bramboráku – tak tomu bych věřila !

    x
    xxkouckaxx

    Ďábelské tousty – u nás máme ostré jídla moc rádi , zkusím !

    b
    Bobina1

    Znám a dělávám každý rok. Je to moc dobré.

    j
    jijina

    dábelské tousty také dělám podobný recept

    v
    viwi

    vypadá to zajímavě, určitě někdy vyzkouším

    l
    Lucie08

    hmmm to musí být dobrota.Někdy musím udělat :-))

    z
    Zuzana2403

    Zkusila jsem pro zpestření přidat lehce orestované houbičky z letošního houbaření a myslím si, že dobré.

    b
    brontik

    mám ráda a dělávám je často jsou pálivé ale dobré hodně česneku taky

    x
    xxkouckaxx

    dělám něco podobného a na dochucení masa je to bomba !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist