Cuketová polévka s jehněčím masem

Cuketu očistíme, omyjeme a podélně nakrájíme na tenké proužky. Opereme a osušíme tymián a z jeho snítek stáhneme lístky. Jehněčí maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na drobné kostky. V hrnci rozpálíme olej a maso na něm za stálého míchání opečeme. Přidáme tymián a zalijeme vývarem z kostky....

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Cuketa, jehněčí masíčko, tymián – tak tohle zní opravdu zajímavě a lákavě !

    k
    krockovapavla

    Tak tato polévka se dá docela sníst:(

    h
    helenadon

    tak taková polévka by u nás asi neobstála

    a
    aknela11

    polévka mne velmi láká, ale doma mi bylo řečeno že si jí sním sama. Tak asi budu dělat malou porci.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist