Cikánský salát

Do kastrůlku dáme kečup, hořčici, worchester, olej, cukr, sůl, přivedeme do varu, necháme vystydnout. Do misky nakrájíme špekáčky, okurky a cibuli. Nalijeme na to vychladlý nálev a smícháme s majonézou. Dáme alespoň na 2 hodiny do lednice vychladnout.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Cikánský salát – ten vařený salát jsem ještě nikdy nezkoušela

    x
    xxkouckaxx

    hlásím – vyzkoušeno a byla to opravdu veliká dobrota

    x
    xxkouckaxx

    ještě jsem nedělala vařenou zálivku – musím to zkusit

    v
    viwi

    tenhle salát taky občas děláváme

    j
    jijina

    salát se špekáčky – jednou za čas se může udělat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist