Chutný domácí gyros
Maso osolíme, posypeme trochou koření na gyros a pečeme v troubě asi hodinu při teplotě 130°C. Maso necháme vychladnout, nakrájíme na tenké plátky, posypeme ještě troškou koření, přidáme asi lžičku kečupu a lžičku oleje, a vše dobře promícháme. Potom osmažíme na pánvičce (jen zlehka…pokud...
znám, ale nikdy jsem to nezkoušela, není to složité
Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.
Mockrát jsem si říkala, že si udělám domácí gyros. Koření mám, ale zatím ho používám jinde 🙂
Vypadá to celkem jednoduché,ale asi s pravým gyrosem to moc společného mít nebude.
Gyros mám ráda,takže to určitě vyzkoušim.
tento recept připravený z krkovičky by nemusel být vůbec špatný , ale s gyrosem to nemá nic společného 🙂 !
To nevadí, ale je dobrý.
znám jen kupovaný – tohle bude určitě dobrota – vyzkouším
Gyros je další dobrota, kterou mám moc ráda a ihned bych s chutí zblajznula celý talíř :-)))
Gyros máme rádi, určitě ho udělám.
Tak tento recept na Gyros je moc fajn a povedený, určitě ho vyzkouším.
gyros mám ráda a na domácí už se těším