gyros.jpg

Chutný domácí gyros

Maso osolíme, posypeme trochou koření na gyros a pečeme v troubě asi hodinu při teplotě 130°C. Maso necháme vychladnout, nakrájíme na tenké plátky, posypeme ještě troškou koření, přidáme asi lžičku kečupu a lžičku oleje, a vše dobře promícháme. Potom osmažíme na pánvičce (jen zlehka…pokud...

Diskuze

15 komentářů

    m
    martinnatr

    znám, ale nikdy jsem to nezkoušela, není to složité

    g
    glady

    Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.

    l
    lidka2

    Mockrát jsem si říkala, že si udělám domácí gyros. Koření mám, ale zatím ho používám jinde 🙂

    p
    pepina

    Vypadá to celkem jednoduché,ale asi s pravým gyrosem to moc společného mít nebude.

    d
    Daniela76

    Gyros mám ráda,takže to určitě vyzkoušim.

    x
    xxkouckaxx

    tento recept připravený z krkovičky by nemusel být vůbec špatný , ale s gyrosem to nemá nic společného 🙂 !

    s
    stendy

    To nevadí, ale je dobrý.

    a
    aknela11

    znám jen kupovaný – tohle bude určitě dobrota – vyzkouším

    Viky17

    Gyros je další dobrota, kterou mám moc ráda a ihned bych s chutí zblajznula celý talíř :-)))

    l
    ladouch

    Gyros máme rádi, určitě ho udělám.

    k
    krockovapavla

    Tak tento recept na Gyros je moc fajn a povedený, určitě ho vyzkouším.

    l
    lucik21

    gyros mám ráda a na domácí už se těším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist