cevabcici_1.jpg

Čevabčiči s tajemstvím

Maso smícháme s rýží, cibulí, rozetřeným česnekem, hořčicí, kořením a solí. Promícháme, tvarujeme placičky, do kterých vložíme hranolek tvrdého sýra. Vytvarujeme válečky a zvolna opékáme po všech stranách. Podáváme s tatarskou nebo jinou pikantní omáčkou a zeleninou. Tvrdý sýr můžeme nahradit salámem, párkem, paprikou.

Diskuze

4 komentáře

    g
    glady

    a to tajemství je jako co ????????

    l
    lucik21

    Čevabčiči dělávám a s tajemstvím to vypadá dobře

    l
    ladouch

    Dobrý nápad, vyzlouším ho.

    b
    Bobina1

    Čevabčiči s tajemstvím je dobré, ale ne s kupovaným mletým masem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist